Mevrouw Sawtschenko mag 100 kaarsjes uitblazen

Mevrouw Sawtschenko mag 100 kaarsjes uitblazen

Op zaterdag 8 februari bereikt mevrouw A. Sawtschenko uit Puttershoek de respectabele leeftijd van 100 jaar.Vanwege dit heugelijke feit ging locoburgemeester Piet van Leenen bij haar langs met een mooie bos bloemen en bracht namens het gemeentebestuur de hartelijke felicitaties over.

Mevrouw Sawtschenko heeft een bewogen leven gehad. Ze is geboren in de Oekraïne. Als jong meisje werd zij te werk gesteld aan de spoorlijn in Finland. Tijdens de oorlog werd zij ondergebracht in Duitsland. Uiteindelijk trouwde mevrouw Sawtschenko met een Nederlandse man. Samen kregen zij 1 dochter. Mevrouw Sawtschenko woonde geruime tijd in Mijnsheerenland, maar nu al een jaar of 5 in het verzorgingstehuis in Puttershoek. Ze heeft 2 kleinkinderen die regelmatig bij haar op bezoek komen. Van harte!