Mevrouw Kersten -den Tuinder mag 100 kaarsjes uitblazen

Mevrouw Kersten -den Tuinder 100

Op maandag 17 februari bereikte mevrouw Mina Kersten -den Tuinder de respectabele leeftijd van 100 jaar! Vanwege dit heuglijke feit ging locoburgemeester Harry van Waveren bij haar langs meteen mooie bos bloemen en bracht namens het gemeentebestuur de hartelijke felicitaties over.

Mevrouw werd geboren in Klaaswaal. Nadat ze in de oorlog trouwde met haar Adrie Kersten, verhuisde ze naar Zuid-Beijerland. Daar kwamen haar 2 kinderen ter wereld. Inmiddels zijn er ook 3 kleinkinderen en 7 achterkleinkinderen! De jarige maakte veel veranderingen mee. Van de stoffer en blik tot de stofzuiger,en de wasbus naar de wasmachine.Mevrouw heeft altijd hard gewerkt, zowel thuis als op het land en in de tuinbouw. Tot haar 99e jaar woonde ze zelfstandig, maar nu sinds een klein jaar in De Buitensluis in Numansdorp. Ze is het gelukkigst als haar familie op bezoek is. Ze voelt zich dan de koning te rijk.Van harte gefeliciteerd mevrouw Kersten -den Tuinder!

Mevrouw Kersten -den Tuinder 100