Mening ondernemers en agrariërs gevraagd

Gemeente Hoeksche Waard werkt aan een optimaal ondernemersklimaat voor de Hoeksche Waard. Om tot een eigentijds, efficiënt en betrouwbaar loket te komen, is de mening van ondernemers en agrariërs ontzettend belangrijk. Daarom vraagt de gemeente naar hun ervaringen in de Ondernemerspeiling Hoeksche Waard om zo in te spelen op wat er echt nodig is.

Wat zijn de ervaringen van ondernemers met de organisatie? Wat zijn de wensen voor het gemeentelijk agrarisch loket? Hoe zit het met de bereikbaarheid van de gemeente? Dit zijn enkele vragen uit de Ondernemerspeiling 2020. Ruim 8.000 ondernemers en agrariërs in de Hoeksche Waard ontvangen deze week de uitnodiging om deel te nemen aan de enquête.

Waarom meedoen?

Wethouder Paul Boogaard wil dat ondernemers zich thuis voelen in de Hoeksche Waard. “Het moet een omgeving zijn waar men graag wil ondernemen en daarbij is het contact tussen ondernemers en gemeente erg bepalend. Een van onze wensen is dan ook de optimalisatie van ons ondernemersloket en agrarisch loket. Dat kunnen wij alleen doen door in kaart te brengen wat zij van ons vinden. Wij waarderen hun mening en hopen dan ook dat zoveel mogelijk ondernemers en agrariërs deelnemen aan de peiling.”

Waar te vinden?

Het invullen van de digitale vragenlijst duurt ongeveer 10 tot 15 minuten. Deelname aan het onderzoek kan tot en met 28 februari en is anoniem. Dat wil zeggen dat antwoorden op geen enkele wijze te herleiden zijn naar individuele bedrijven of personen. Onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau Het PON voert de peiling uit. De link naar de online vragenlijst is: www.hetpon.nl/ondernemer-hoekschewaard

Een schriftelijke vragenlijst opvragen kan ook bij team klantinformatie via telefoonnummer 088 – 647 36 47 of via e-mail: klantinformatie@gemeentehw.nl.