Houdt SVHW rekening met de VvE reserve bij de WOZ-waarde van uw appartement?

Misschien heeft u via de media gehoord dat gemeenten mogelijk de appartementen niet goed hebben gewaardeerd. Dit zou komen door de manier waarop zij de Vereniging van Eigenaren (VvE)-reserve betrekken bij het bepalen van de WOZ-waarde. Dit naar aanleiding van gerechtelijke uitspraken.

In februari verstuurt SVHW belastingaanslagen/WOZ-beschikkingen. Daarom onderzoekt SVHW nu wat de gevolgen zijn van de gerechtelijke uitspraken voor de WOZ-waarde. Uiterlijk 28 maart 2020 ontvangen eigenaren van appartementen een brief met de uitkomst. Dan blijkt wat de specifieke gevolgen zijn voor de WOZ-waarde en hoe SVHW die gevolgen verwerkt.

Bent u het niet eens met de uitkomst?

Dan kunt u alsnog eenvoudig en kosteloos bezwaar maken bij SVHW. U heeft dan nog twee weken de tijd vóór het verstrijken van de bezwaartermijn. U hoeft dus nu nog geen bezwaar te (laten) maken.

Als extra service ontvangen de betrokken eigenaren een brief.