Het nieuwe boek van Dominique van Dongen uit Oud-Beijerland is verschenen

Redelijk oranje

Een ode aan het leven van een hopeloze romanticus met een vleugje cynisme

Op vrijdag 14 februari is het nieuwe boek ‘Redelijk oranje – Een ode aan het leven van een hopeloze romanticus met een vleugje cynisme’ van Dominique van Dongen verschenen. Deze gedichtenbundel wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Redelijk oranje is het ochtendgloren waar we met melancholie in onze onderbuik naar staren vanaf het balkon. Of de bagagedrager. Het is een ode aan liefde, loslaten en de pijn die daarbij komt kijken. Een ode aan tienerjaren en onzekerheid. Teksten voor iedereen die even niet weet waar hij naartoe wil, om te laten zien dat we uiteindelijk allemaal ergens komen en dat dat nooit is wat we van tevoren dachten dat het zou zijn.

Over de auteur

Dominique Mireille van Dongen is dichter, schrijfster en muzikant. Op haar negentiende debuteerde ze met haar dichtbundel Redelijk Oranje. Vanaf het moment dat ze leerde schrijven, droomde ze al van het publiceren van haar eigen boeken. Haar inspiratie haalt ze uit haar eigen ervaringen als jongvolwassen vrouw, haar groei in de liefde en het leven en haar zoektocht naar geluk. In haar teksten verwerkt ze haar diepste verdriet, maar ook haar grootste vreugde. Spelen met taal is haar tweede natuur, haar uitlaatklep en haar passie. Dominique woont samen met haar familie, hondje en twee konijnen in de Hoeksche Waard en geniet van schilderen, haar plantjes, dansen en fotograferen.

Boekgegevens
Titel: Redelijk oranje – Een ode aan het leven van een hopeloze romanticus met een vleugje cynisme
Auteur: Dominique van Dongen
Verschijningsdatum: 14-02-2020
Aantal pagina’s: 100
ISBN: 9789463899772
Geïllustreerd: nee
Verkoopprijs: € 16,99*
Uitvoering: Paperback

  • inclusief kosteloze verzending in Nederland en België