Géén Huttenbouwweek in Puttershoek|Maasdam

Hoeksche Waard – In december 2019 is een oproep gedaan om vrijwilligers te werven voor een mogelijke nieuwe Huttenbouwweek in Puttershoek|Maasdam. Met daarin de vraag of mensen wilden helpen met de voorbereidingen en de uitvoering van een Huttenbouwweek voor basisschoolkinderen.

Op deze oproep, zowel in de krant als op sociale media, zijn 2 reacties gekomen van mensen die hun hulp wilden bieden. Dit is voor de initiatiefgroep niet voldoende om een intensieve week te kunnen draaien. Daarom is het besluit genomen om geen Huttenbouwweek plaats te laten vinden. Dit is jammer omdat het initiatief goed werd ontvangen door de gemeenschap.

De initiatiefgroep heeft daarom besloten het project te beperken tot 1 dag in de zomervakantie waarop een gevarieerd aanbod geboden zal worden voor diverse doelgroepen. De vraag voor extra hulp blijft staan. Bent u bereid bij te dragen om deze dag tot een giga-succes te maken? Dan kunt u contact opnemen met Thamar van der Poel.

Mailen/appen/bellen kan via: thamar.vanderpoel@welzijnhw.nl en via telefoonnummer: 06-19947044. Doen! Samen sluiten we de zomervakantie spectaculair af, ook in Puttershoek|Maasdam.

Foto ter illustratie