Expositie “KLEIN SPUL”

| mrt en apr|

In de maanden maart en april exposeert “Only Art”, bestaande uit 6 enthousiaste amateur kunstschilders, met trots een aantal van hun kleine werken in natuurbezoekerscentrum Klein Profijt. Zij noemen hun expositie Klein Spul en bedoelen daarmee dat alles wat normaal gesproken een beetje onder de radar valt, dat uit te lichten op doek, papier of board.
Het kan een klein beestje of plantje zijn of een hoekschewaards landschapje op klein formaat of een portretje. Kortom alles zou kunnen, maar niet zo groot. De schilders van “Only Art” komen eens in de week een middag in de week bij elkaar en werken daar op doek, paneel, papier of board en wel in olieverf, acryl, aquarel, pastelkrijt, potlood en inkt. Verscheidenheid alom dus. Dat is terug te zien in de expositie.

Natuurbezoekerscentrum Klein Profijt: Zalmpad 11 te Oud Beijerland.