Eerste editie Mingle the Single een groot succes!

Mingle the Single 31 januari 2020

Afgelopen vrijdag vond de eerste editie van ‘Mingle the Single’ plaats in The Lobby Food & Drinks in Oud-Beijerland. Deze avond, uniek en speciaal voor singles uit de Hoeksche Waard en omstreken bleek een groot succes. Zo’n 40 alleenstaanden mét en zonder kinderen kwamen die avond naar de nieuwe, sfeervolle bar in Oud-Beijerland om elkaar te ontmoeten. Kinderopvangorganisatie Kivido, mede-initiatiefnemer van de avond, komt in hun klantenkring vaak alleenstaande ouders tegen: ‘Hoe leuk zou het zijn als er op deze manier een steentje kan worden bijgedragen aan een gezellige avond voor deze ouders, én wellicht ook aan een nieuwe liefde?’.

Ontspannen speeddate Rond 19:00 uur druppelden de eerste gasten bij The Lobby binnen. Na een warm welkom en een korte uitleg over de speeddate, namen de dames plaats aan hun tafel, waar zij onder het genot van een hapje en drankje alle aanwezige heren konden ontmoeten. Na 4 minuten ging de bel en schoven de heren door naar het volgende tafeltje. Op deze laagdrempelig manier zorgde de organisatie ervoor dat iedereen met elkaar kon praten. En viel er een stilte..? Dan konden de gasten altijd nog terugvallen op de gespreksinspiratiekaartjes die op elke tafel lagen. De sfeer was zeer ontspannen en gezellig, DJ Patriz zorgde voor fijne achtergrond beats.

Cupido slaat toe: 9 matches!

Alle gasten kregen tijdens de speeddate een formulier, waarop zij konden invullen of zij na de avond de contactgegevens van de ander wilden ontvangen. Na afloop leverden zij het formulier bij de organisatie in en bij een wederzijdse ‘Ja’ ontvingen zij de volgende dag de contact gegevens van een ander. Na afloop van de speeddate werd er na geborreld. De volgende dag bleken er 9 matches te zijn. Dat betekent dat 9 dames en heren een wederzijdse ‘ja’ hadden aangekruisd.

Gelijkgestemden

De gasten vonden het fijn om met gelijkgestemden te kunnen borrelen. Ruud, één van de aanwezige gasten, zegt: ‘Bijna al mijn vrienden hebben een relatie en kinderen, daardoor is het soms lastig om met ze af te spreken om een avondje uit te gaan. Dit concept is super, ik vond het speeddaten juist heel relaxed, handig om in korte tijd zoveel dames te spreken! Naast de dames heb ik tijdens de borrel ook gesproken met wat heren, wellicht dat we binnenkort samen eens op stap gaan!’

Dat smaakt naar meer…

Kinderopvangorganisatie Kivido is blij met het succes van de avond, want gelukkige ouders zorgen ook voor gelukkige kinderen. Kivido bood die avond gratis opvang aan voor de kinderen van haar klanten en ook niet-klanten konden terecht voor opvang. Binnenkort wordt er met de organisatie gekeken naar een volgende editie van Mingle the Single, wellicht voor een andere leeftijdscategorie, want er zijn ook een hoop alleenstaande opa’s en oma’s.