Echtpaar Mourik 60 jaar getrouwd

Echtpaar Mourik 60 jaar getrouwd

Gemeente Hoeksche Waard feliciteert echtpaar Mourikmet hun 60etrouwdag!De 82-jarige Chrisen zijn 83-jarige Alievierden dit jubileum vandaag, maandag 17 februari, in hun woonplaats Numansdorp.

Wethouder Harry van Waveren bracht ze een bezoek en overhandigde namens het gemeentebestuur een bos bloemen.
Chris, geboren in Nieuw-Lekkerland, en Alie, geboren in Oud-Alblas, kennen elkaar nu 64 jaar. Het echtpaar ontmoette elkaar destijds bij een bazar in Alblasserdam. Chris won een prijs en brachtdeze de volgende dag bij Alie; dat werkte! Inmiddels wonen ze al 46 jaar in de Hoeksche Waard. Ze kregen 2 kinderen en zien hun 4 kleinkinderen en 2 achterkleinkinderen gelukkig heel vaak. Chris en Alie hebben altijd in de groente en fruit gewerkt (gevent, op de markt en later ook in winkels). Het echtpaar is nog erg fit en geniet van elke dag. Chris doetbovendien nog veel vrijwilligerswerk bij de De Buitensluis.
Van harte!

Echtpaar Mourik 60 jaar getrouwd