Echtpaar De Ruiter 60 jaar getrouwd

Echtpaar De Ruiter 60 jaar getrouwd

Dinsdag 25 februari was het feest in Zuid-Beijerland! Daar vierde echtpaar De Ruiter hun 60ehuwelijksdag. Locoburgemeester Huibert Steen bezocht het jubilerende stel. Hij bracht namens het gemeentebestuur de felicitaties over met een bos bloemen.

Piet (82) en Adrie (78) hebben altijd in de Hoeksche waard gewoond. Piet, geboren in Zuid-Beijerland, was lasser. Adrie kwam ter wereld in Oud-Beijerland en was huisvrouw. Het echtpaar kreeg 2 kinderen. Daar zijn inmiddels 2 kleinkinderen en 1 achterkleinkind aan toegevoegd. Het echtpaar is nog erg actief. Adrie maakt (nog steeds) bijna al haar kleding zelf. Piet zingt wekelijks in een mannenkoor. Samen brengen ze maaltijden rond voor Heemzicht. Tot vorig jaar bond het echtpaar zelfs nog de ski’s onder.Van harte gefeliciteerd