Burendag in Puttershoek

Burendag

Iets leuks doen met de buren? Elkaar beter leren kennen? Grijp je kans op Burendag! Iedereen die in Puttershoek woont en goede ideeën heeft voor Burendag 2020 is welkom in de Wijk van je Leven. Wie nu aanklopt met een mooie droom voor de buurt, krijgt alle medewerking en volop ondersteuning. Want een goede buurt maken we samen.

Burendag wordt eind september 2020 weer georganiseerd door het wijkcomité Wijk van je Leven. De exacte datum volgt binnenkort. Dit jaar bestaat het wijkcomité 10 jaar, daarom wordt deze Burendag extra groots gevierd. Het is een dag waarop je gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt.

Het wijkcomité Wijk van je Leven startte 10 jaar geleden met Burendag in de Wijk van je Leven. ‘t Huys te Hoecke is de centrale ontmoetingsplaats in deze wijk. Diverse organisaties en vrijwilligers zetten activiteiten op voor jong en oud. Het is inmiddels uitgegroeid tot een feest voor alle inwoners uit alle wijken van Puttershoek!

Ook dit jaar wil het wijkcomité alle inwoners uitnodigen voor dit feest. Wie ideeën heeft met betrekking tot activiteiten voor het feest kan deze doorgeven aan Thamar van der Poel. Ook aanmelden als vrijwilliger kan bij haar. Voor het organiseren van een dergelijk feest is alle hulp welkom!

Mailen/appen/bellen kan via: thamar.vanderpoel@welzijnhw.nl en via telefoonnummer: 06-19947044