TotalisNaturales in Strijen is nu ook Het Kompas afhaalpunt.

Logo Totalis Naturalis

Sinds begin dit jaar kun je nu elke vrijdagmiddag vrijblijvend het Kompas ophalen bij TotalisNaturales op de Oudendijk 47 in Strijen.

Al geruime wordt het Kompas niet meer bezorgd in het buitengebied van Strijen. De twee trouwe bezorgers konden dit helaas niet meer en vervanging hiervoor blijkt niet simpel te regelen. Omdat het Dijkwinkeltje van TotalisNaturales elke vrijdagmiddag open is, hebben we met de bezorgdienst afgesproken dat TotalisNaturalis kan fungeren als afhaalpunt voor diegene die het Kompas toch graag willen lezen.

Zij hopen op deze manier het gemis van het Kompas in het buitengebied een beetje te kunnen opvangen. Maar ook voor een praatje en een gratis bakje koffie bent u natuurlijk ook altijd welkom bij hen. Ze zijn elke vrijdagmiddag middag geopend van 13.00 uur tot 16.00 uur, graag tot ziens. Meer informatie www.totalisnaturales.nl