Team Forehand overhandigt prachtige cheque aan de hospice

overhandiging cheque aan hospice

Vorige week reden ze nog duizenden kilometers door het sneeuwlandschap van Scandinavië en gisteren bezochten ze door een mistig Hoeksche Waards landschap de Hospice in Zuid-Beijerland om een prachtige cheque te overhandigen.

René Vrij en Rob van Hoorn van Team Forehand reden tijdens de Arctic Challenge tour in 9 dagen naar het Hoge Noorden van Scandinavië. Een tocht door sneeuw, ijs en extreme kou waarbij teamwork en doorzettingsvermogen centraal stonden.

Het Rotterdamse Forehand, gevestigd langs de A15, is al jaren hoofdsponsor van deze tocht. René Vrij, Directeur van Forehand, besloot om dit jaar zelf aan de tocht deel te nemen. Hij greep deze tocht aan om geld in te zamelen voor de Hospice in Zuid-Beijerland. Drie jaar geleden overleed zijn moeder in de hospice. Middels een persoonlijke brief benaderde hij vele klanten en haalde daarmee een aanzienlijk bedrag op.

Het team van de hospice verwelkomde René Vrij en zijn vrouw met koffie en taart. Er werden herinneringen opgehaald en René vertelde enthousiast over de bijzondere tocht naar het Hoge Noorden. Toen René de cheque onthulde viel iedereen stil; maar liefst 15.000 euro haalde hij op! Zeer dankbaar werd de cheque door de ontroerde medewerkers en vrijwilligers in ontvangst genomen.

RTL 7 volgde team Forehand en maakte een mooie rapportage. De terugblik is op 2, 8, 9 en 15 februari te zien vanaf 16.30 uur.