Olivet to Calvary van J.H. Maunder

| 14 maart |

ROV Psallite Deo uit Heinenoord is uitgenodigd door de bekende stadsorganist van Klundert, Gerben Mourik, om in De Stad Klundert, Molenstraat 33 te Klundert, het lijdensevangelie ‘Olivet to Calvary’ te zingen.

  • Datum 14 maart 2020
  • Tijd: 20:00
  • Plaats: Klundert
  • Locatie: ‘De Stad Klundert’

Op 14 maart zingt Psallite Deo in Klundert. Voor het eerst in regio Noord- Brabant… en toch is het zo ver niet. Binnen 20 minuten staat u vanaf de Drechtsteden op locatie.

‘Stichting Cultureel Klundert’ heeft het Heinenoords koor uitgenodigd in hun veelzijdige multifunctionele gebouw, genaamd ‘De Stad Klundert’. Dit is de voormalige Joh. De Doper Kerk. Gerben Mourik is hier artistiek leider, hij bespeelt de twee D.V. 14 maart zingt Psallite Deo in Klundert. Voor het eerst in regio Noord- Brabant… en toch is het zo ver niet. Binnen 20 minuten staat u vanaf de Drechtsteden op locatie. ‘Stichting Cultureel Klundert’ heeft ons koor uitgenodigd in hun veelzijdige multifunctionele gebouw, genaamd ‘De Stad Klundert’. Dit is de voormalige Joh. De Doper Kerk. Gerben Mourik is hier artistiek leider, hij bespeelt de twee forse orgels alhier. Gerben en Psallite Deo, ze zijn contractueel niet aan elkaar verbonden, maar zoeken elkaar altijd weer op! ‘De Stad Klundert’ staat bekend als muzikaal goed klinkend… dat belooft wat!

Psallite Deo zingt het prachtige ‘Olivet to Calvary’ in de passietijd. Een werk van J.H. Maunder. Hij leefde van 1858-1920. Dit koorwerk zong Psallite Deo eerder in Oudewater. Het is een indrukwekkend werk, het lijdensevangelie komt op zeer indringende wijze tot je. De muzikale vertolking is zeer aansprekend. Reserveer deze datum… en laat je meeslepen!

De digitale kaartverkoop zal ongeveer 6 weken voorafgaand aan het concert openen. Het is ook mogelijk om een kaart te kopen via de koorleden.

kaarten bestellen