Geert Meijer en staf door bij Strijen

Michel Visser trainer JO19-1

De Commissie Voetbalzaken van vv Strijen is verheugd en trots om u te kunnen melden dat voor komend seizoen de volledige technische staf in tact zal blijven. Datzelfde geldt voor de medische staf. Ook de vacature voor trainer van JO19-1 is ingevuld in de persoon van de ambitieuze Michel Visser.

De afgelopen periode heeft Commissie Voetbalzaken veel gesprekken gevoerd met betrokkenen. Uit die gesprekken kon worden geconcludeerd dat de diepgewortelde chemie tussen Geert Meijer, de spelers en het hele kader van de vereniging bij lange na nog niet is uitgewerkt. Die conclusie is breed gedragen door de achterban en bovendien wederzijds. Geert en de club kwamen een nieuwe verbintenis van 2 seizoenen overeen.

Hetzelfde geldt voor de rest van de technische en medische staf. Ook daar is sprake van een stevig, ontspannen en goed huwelijk. Net zo verheugd is de commissie dan ook om te mogen stellen dat Cor Kruijthof (trainer tweede elftal), Vincent Monster (assistent trainer) en Jan Barendregt (keeperstrainer) zich ook komend(e) seizoen(en) zich weer zullen ontfermen over de selecties van onze mooie vereniging.

Begeleiding

Ronald Pijlman (verzorger Strijen 1) en Jan Alebregtse (verzorger Strijen 2) zitten al net zo goed in het zadel, zijn bezig aan een prima job en voelen zich echte geel zwarte Strijenaren. Ook zij continueren hun werk komend seizoen.

Albert Stam zal als teammanager een stapje terug doen, daar waar Peter van Dam in die rol een stap voorwaarts zal zetten.

Michel Visser

Lopende dit seizoen is een vacature ontstaan bij JO19-1. Het trainerschap van die groep wordt momenteel opgevangen door Geert en Cor, waaruit maar weer hun clubhart en -liefde spreekt.

Volgend seizoen zal Michel Visser eindverantwoordelijke zijn voor JO19.

Michel is een oude bekende bij v.v. Strijen. Hij speelde in het eerste ten tijde van het hoofdklasse-schap. Na zijn actieve carrière als speler is hij het trainersvak gaan uitoefenen en kende daarbij succesvolle perioden in de top van het vrouwenvoetbal bij onder meer RVVH en SSS.

De 43 jarige geboren Rotterdammer -thans woonachtig in ’s Gravendeel- heeft nu de wens om de switch te maken naar het mannenvoetbal en zet daartoe dus een eerste stap bij Strijen. Daar zal hij ook verder worden opgeleid om verder invulling te kunnen geven aan zijn ambities in de toekomst.

De club feliciteert alle mannen met hun aanstelling dan wel continuering van hun werkzaamheden en wensen hen daar ontzettend veel succes en plezier bij.

Met deze gemaakte afspraken wordt een drukke organisatorische periode afgesloten en kan de focus nu weer op de tweede helft van de competitie waarbij vv Strijen vol zal gaan strijden voor vroegtijdig lijfsbehoud in de 2e klasse. Zoals bij Strijen te doen gebruikelijk zullen ze dat op ontspannen wijze, in alle rust en met veel saamhorigheid en gezelligheid doen. Ook daarbij wensen zij iedereen heel veel succes.