Chauffeur zet zich in voor Noah4All

Gert-Jan Zeeman uit Nieuw-Beijerland is vrachtwagenchaufeur in hart en nieren. Het vervoer met vrachtwagens is zijn passie. De Facebookpagina Hoeksche Waards Transport is bijvoorbeeld een initiatief van deze man. Hij begon daarmee al in het Hyves tijdperk. Toen nog als foto-site, waarop hij zijn interesse in transport op het eiland vorm gaf.


Gert-Jan heeft ook nagenoeg allerlei model-vrachtwagens van diverse transportbedrijven nagebouwd. Hij stelt ze met plezier tentoon op de truckshow Numansdorp. Enige tijd geleden stelde hij daar een handgemaakt schaalmodel ter beschikking voor de veiling voor het Sophia Kinderziekenhuis. En door deze actie kreeg hij het idee om ook zijn Facebookpagina in te zetten voor goede doelen. En niet zonder succes!! Inmiddels staat de teller voor het kinderziekenhuis dik boven de 15.000 euro.

Een ander doel waarvoor deze Hoeksche Waardse trucker zich hard voor maakt, is NOAH4All. “Omdat het zo’n verschrikkelijk goed doel is ,waar geen cent aan de strijkstok blijft plakken , en waar de vrijwilligers wensen vervullen die veelal transport gerelateerd zijn”.  Zo heeft Hovetra, van oorsprong ook een Hoeksche Waards transportbedrijf, middels Noah4all een chauffeur een gigantische dag mogen bezorgen.
Ieder jaar rij ik als nummer 88 mee in de eerder genoemde truckersrit , en ook daar is de reclame van de stichting dan nadrukkelijk op aanwezig om deze onder de aandacht te brengen”, aldus de bevlogen trucker!

Gert-Jan zet zich met volle overgave in voor deze stichting. Zo rijdt hij door binnen- en buitenland rond met een groot logo op zijn truck en laat hij overal waar hij kan, de naam van de stichting vallen. Ook heeft hij een nauw contact met mede-oprichter van Noah4All, Frank Bakker en verkoopt hij pluche varkentjes voor het goede doel.

Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Reden om meer te weten te komen over deze stichting. In HWLive Actueel sprak Bert de Wolff met de door Gert-Jan aanbevolen collega Frank Bakker. Beluister hier het interview terug.