Zinkweg onderuit tegen Hekelingen.

Thuis tegen Hekelingen moest Zinkwegse Boys in een off day/pechdag met 1-4 buigen voor Hekelingen. Tegen deze tegenstander moet je niet snel achter komen want dan zitten ze ietwat leunend, met hun razendsnelle uitbraken, de rest van de wedstrijd in het zadel. En zo geschiedde. In de 3e minuut sloeg het noodlot toe voor Zinkweg. Bij een eerste doelpoging van Hekelingen werd een schot van flinke afstand  geschampt door de rug van een ZWB-verdediger.
Keeper Melvin Nagy dook naar de hoek waar het schot heen ging en had de bal waarschijnlijk makkelijk gepakt maar doordat de bal onderweg van richting veranderd werd was hij alsnog kansloos. Zinkweg moest nu komen maar liep in een drukke fuik waarbij gezegd moet worden dat Hekelingen zijn slimme spel goed uitvoerde. Sterke mandekking en veel de afvallende bal winnen waren hun wapens naast uiteraard de bliksemsnelle uitbraak. Deze kwam er halverwege de 1e helft maar het rook in eerste instantie sterk naar buitenspel. De scheidsrechter liet doorspelen en ZWB wist de aanval te elimineren maar bij het uitverdedigen de bal in de schoen te schuiven van een tegenstander. Deze bedacht zich niet en haalde uit, 0-2.

Zinkwegse Boys kon aanvankelijk alleen gevaarlijk worden uit dode spelmomenten met als beste kans een vrije trap van Rick Kakialatu die net over de goal zeilde. Voor rust werd het ook nog 0-3 en ook volgens de eigen supporters van Hekelingen was het minstens een meter buitenspel maar de goal werd goedgekeurd. Afijn, een snelle uitbraak in de open ruimte werd strak afgerond.  

Na de thee was het vrij vlot 1-3 maar even zo snel weer 1-4. Eerst rondde Rahman al Turky op aangeven van John Ackon strak af voor Zinkweg maar nagenoeg vanaf de aftrap raasde een aanvaller van Hekelingen over rechts naar de goal en rondde af. Hierna pakte Erik den Outer een rode kaart bij het neerhalen van een doorgebroken speler en moest ZWB nog een half uur met 10 man verder waardoor het pleit wel beslecht was. Beide teams kregen nog scoringskansen maar aan de stand kwam geen verandering meer.