Vrijwilligers gezocht voor de Huttenbouwweek Puttershoek|Maasdam

Zo’n 40 jaar geleden werden er voor het laatst hutten gebouwd op de vroegere ijsbaan in Puttershoek, waar nu het Shell station staat. Voor de kinderen van nu niet meer voor te stellen, maar voor de ouders des te meer. De Huttenbouw in Puttershoek is gestopt destijds maar goed nieuws! Er is een burgerinitiatief gestart met een aantal vrijwilligers die weer een Huttenbouwweek willen opzetten met ondersteuning van Welzijn Hoeksche Waard. Een aantal voorwaarden zijn daarvoor al ingevuld, zoals de locatie “sporthal Duyvesteyn”, waar gebruik mag worden gemaakt van het buitenterrein. En wanneer nodig naar binnen kunnen in de gymzaal en de kantine. Een tweede belangrijke voorwaarde is het hout om te bouwen, nodig voor de hutten bouw, waar ook de afvoer daarvan is geregeld. Het streven is, om deze Huttenbouwweek plaats te laten vinden in de laatste week van de zomervakantie van 2020.

Wat de initiatiefgroep nu nog nodig heeft zijn vrijwilligers die mee willen denken en werken om het geheel op te kunnen zetten. Ook tijdens de Huttenbouwweek hebben we veel vrijwilligers nodig, maar we hopen dat de ouders of opa of oma van de kinderen een bijdrage aan de werkzaamheden willen leveren. Vindt u het leuk om hier aan mee te helpen? Of andere vragen? Aanmelden kan bij t.vanderpoel@welzijnhoekschewaard.nl of 06-19947044.