Uitwinst ‘s-Gravendeel bij Dubbeldam

VV S-Gravendeel

De laatste competitiewedstrijd van 2019 heeft ’s-Gravendeel met winst af kunnen sluiten. ‘s-Gravendeel miste deze middag goaltjesdief Marco Kruijthof.

’s-Gravendeel begon sterk aanvallend, maar de eerste kans was wel voor Dubbeldam. Doelman Jordi Verkerk moest al na vier minuten redding brengen toen Mahmod Zarrinphaker plotseling uithaalde.

Maar hierna pakte ’s-Gravendeel de draad op en kwam na negen minuten op voorspong. Alwin van der Werff zette een aanval op en vond de vrijstaande Zoey Hoogwerf. Die was niet te beroerd om op zijn beurt Jelle van der Starre aan te spelen, die heel vakkundig ’s-Gravendeel op 0-1 zette.

’s-Gravendeel controleerde hierna het spel en kwam een aantal keren gevaarlijk voor doelman Jeroen de Graaf. Maar ’s-Gravendeel verzuimde om de voorspong verder te vergroten waardoor er met de krappe voorsprong gerust werd.

De tweede speelhelft probeerde Dubbeldam wat aan de stand te doen en werd aanvallender iets gevaarlijker. Onder andere Henk-Jan Stok deed een poging maar zijn inzet belandde naast het ’s-Gravendeelse doel. ’s-Gravendeel wist de sporadische Dubbeldamse aanvallen aardig te pareren en kwam er zelf een aantal keren gevaarlijk uit. Zo verscheen Leon de Jong voor doelman De Graaf, maar die was in de één tegen één situatie sterker. Jelle van der Starre kreeg nog een aantal keer de mogelijkheid om zijn doelpuntentotaal deze middag te vergroten, maar slaagde daar niet in.

Het speelveld werd alsmaar zwaarder en het was aan beide ploegen te zien dat het steeds lastiger werd. In de slotfase was ’s-Gravendeel nog dankbaar dat de paal hulp bood en dat Jordi Verkerk met een knappe redding de nul kon houden.

De twintigjarige arbiter Verhoeve trok nog wat extra tijd bij, maar aan de stand werd niets meer veranderd en zo zochten de moegestreden ploegen de kleedkamers op en zaten de laatste speelminuten voor de competitie in 2019 erop. ’s-Gravendeel nam de drie winstpunten mee naar het Seuterdorp.

Aanstaande maandag start het zaalvoetbaltoernooi Hoeksche Waard in zaal de Tienvoet in Heinenoord. ’s-Gravendeel zal zelf dinsdag 17 december de poulewedstrijden spelen.

Opstelling Dubbeldam:

Jeroen de Graaf, Teoman Deger Edwin Bulthuis), Mayhar Zarrinphaker, Jorian van Kampen, Bruno Prins, Ali Sedaghat, Randy van Prehn, Daan Rijppaert, Henk-Jan Stok (Koen Vogel), Mahmod Zarrinphaker (Daniel Bouter), Mohammad Ahmadi

Opstelling ’s-Gravendeel:

Jordi Verkerk, Reinier Toes (46ste Romano Liefeld), Jordy Westein, Luc Rozendaal, Maurits Kuiper (60ste Joeri van Ast), Job van der Vorm, Jorrit van Driel, Alwin v/d Werff, Jelle van der Starre, Zoey Hoogwerf (62ste Sven Akkerman)

Arbiter: G. Verhoeve uit Barendrecht

Scoreverloop:

9de 0-1 Jelle van der Starre

Gele kaarten:

Ali Sedaghat en Koen Vogel (Dubbeldam)

Jelle van der Starre en Jordy Westein (’s-Gravendeel)