Sfeer op de kerstmarkt

Na een natte dag was het vrijdagavond 13 december dan eindelijk droog! Dat kwam de kerstmarkt in Oud-Beijerland ten goede! Was er op de dag niet veel volk op de been, deze avond des te meer! Er werd gretig gebruik gemaakt van de vele lekkernijen en drankjes die werden aangeboden. De levende kerststal trok veel bekijks en mooie kerstmuziek gaf dit evenement extra sfeer! Een dweilorkest liet sommige bezoekers dansen, en het alom bekende Oud-Beijerlandse popkoor Pop-up verzorgde op alle hoeken van de straten een kerstoptreden. Ook aan de allerkleinste was gedacht ! Een heus kinderplein zorgde voor veel vertier en de vele kerstartikelen die je hier kon vinden vulde veel tassen! Kortom; een geslaagde avond! Hoe de zaterdag gaat worden is afwachten. De weersvoorspelingen beloven niet veel goeds! Dat deze lange dag mooi is geëindigd is een feit! Een dag die niet meer kan worden afgenomen!

-een bijdrage van Anita van Bruggen-Knape-