Kinderen t/m 11 jaar reizen altijd gratis met de bus

Hoe leuk is het om kinderen mee de bus in te nemen? Kinderen genieten vaak enorm van een busritje. Ook bij Connexxion vinden we het mooi om jonge busreizigers te zien genieten. Daarom reizen kinderen tot en met 11 jaar altijd gratis met de bus in de Hoeksche Waard en Goeree Overflakkee.

Bewustwordingscampagne
Is dit nieuw? Nee, kinderen onder de twaalf mochten altijd al gratis reizen in dit gebied. Toch is dit bij veel reizigers nog niet bekend. Daarom lanceert Connexxion een bewustwordingscampagne om reizigers op het gratis kinder-ritkaartje te wijzen.

Kinderen tot en met 11 jaar die op werkdagen na 09.00 uur reizen binnen de Hoeksche Waard en Goeree Overflakkee, mogen altijd gebruik maken van het gratis Kinder-ritkaartje. In het weekend en op officiële feestdagen mogen kinderen tot en met 11 jaar zelfs de hele dag gratis reizen.

Meer informatie over de kinder-ritkaart is te vinden op www.connexxion.nl/kinderritkaart.