Kerstfeest in De Buitensluis voor 100 ouderen

Op vrijdagavond 20 december was het feest in het woonzorgcomplex van Alerimus De Buitensluis in Numansdorp. In het bijbehorende restaurant Amalia werd een heerlijk vier gangen diner geserveerd voor ruim 100 ouderen en buurtbewoners. Het diner bestond onder andere uit een salade van gerookte kip, een heerlijke Italiaanse soep, kipdijfilet, een smakelijk dessert en werd klaargemaakt in de keuken door de huiskoks van het restaurant.
Voor één avond trokken 9 medewerkers van Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden hun schort aan en serveerden zij het diner uit aan de ouderen. Zangeres Elly Lockhorst zorgde voor een feestelijk muzikaal spektakel.

Ook dit jaar heeft de genoemde bank een financiële bijdrage vanuit het Coöperatief Dividend geschonken aan Alerimus om dit diner mogelijk te maken. Het Coöperatief Dividend wordt beschikbaar gesteld voor initiatieven die bijdragen op cultureel en maatschappelijke vlak in de regio. Leden van de Ledenraad kunnen dergelijke initiatieven aandragen.