In The Picture: Neon Trees – Used To Like

Deze week is Neon Trees – Used To Like onze ‘In The Picture’-track.

De carrière van de Amerikaanse band Neon Trees begon veelbelovend. Ze kregen in 2008 bekendheid als openingsact bij een toer van The Killers en een wereldwijde doorbraak in 2010 met hun album “Habits” met daarop de hit “Animal”, die nog steeds een veel gedraaide radioplaat is. Na hun debuutalbum verschenen nog twee albums, maar sinds 2014 was het opvallend stil rond Neon Trees. Hun nieuwste single “Used To Like” is de leadsingle van hun nieuwe album dat volgend jaar uitkomt, waarmee – volgens de band zelf – een nieuw hoofdstuk begint in hun carrière. Wij vinden “Used To Like” een lekker single en daarom is ie deze week ITP bij RadioHW.

Elke week staat er een nieuwe plaat In The Picture. Dit is een redelijk onbekende, nieuwe single die wat extra aandacht verdient. Wekelijks stemt een geselecteerde muziekredactie uit de genomineerden op hun favoriete plaat. Op maandagavond tussen 22:00 en 23:00 wordt deze In The Picture-plaat bij het programma ‘Don’t Forget The Music’ bekend gemaakt. Deze is gedurende de hele week regelmatig te horen op Radio Hoeksche Waard.

 

 

 


Artwork by: