IKC De Schelf scoort weer punten!

OBS de Schelf

Maandag 30 december werd het jaarlijkse basketbaltoernooi voor scholen georganiseerd! Verschillende basisscholen uit onder andere Nieuw-Beijerland, Puttershoek, Oud-Beijerland en ‘s-Gravendeel streden om de prijzen. Ook Kindcentrum De Schelf deed mee.

Bij het basketbaltoernooi deden er namens De Schelf vijf teams mee. ‘s Morgens speelden de teams uit groep 5/6, ‘s middags waren de oudste twee groepen aan de beurt. In hun kerstvakantie streden de leerlingen tegen teams van andere scholen. Ook speelden de teams van De Schelf tegen elkaar. De kinderen beleefden een sportieve middag!

Al eerder dit jaar deed De Schelf mee aan diverse sporttoernooien. Zo deden er teams mee aan onder andere het voetbal-, honkbal- en korfbaltoernooi. Dit laatste toernooi werd zelfs door twee teams winnend afgesloten! Het basketbaltoernooi vormde een mooie afsluiter van het kalenderjaar. Op naar een sportief 2020!