Goed jaar voor Hoeksche Waardse docu-maker

Het was een druk jaar voor de Hoeksche Waardse Ko Augustijn. Hij bracht in eigen beheer twee nieuwe natuurfilms uit.


 ”THE ENDLESS PLAINS”. Een unieke film over het leven op de eindeloze vlakten van de Serengeti. Tanzania is beroemd vanwege de overweldigende hoeveelheid aan wild en biedt een enorme diversiteit aan natuur. Deze film geeft veel informatie en bevat volop actie. Om te kunnen eten en om niet gegeten te worden.


”WEESOLIFANTEN WORDEN WILD” is de negende en tevens laatste olifantenfilm die Augustijn Video Productie produceerde.
Het is een bijzondere film, waarin niet alleen het leven van de weesolifanten in en om de diverse re-integratie centra wordt belicht. Ditmaal ging het vooral over de integratie tussen weesolifanten en wilde olifanten.
Dat doen wij ook niet.
Met een dubbel gevoel werd door de filmmakers besloten dat er geen speciale ”weesolifanten films” meer door AVP zullen worden gemaakt.Tussen de bedrijven door werden begin juni weer filmopnamen gemaakt in Kenia. Aan het einde van de grote regentijd. De filmmakers wilden Kenia ook eens in het groen zien.
Momenteel wordt gewerkt aan een film die een totaal andere blik op Kenia geeft. Met dieren die een argeloze bezoeker zelden of nooit te zien krijgt.

Meer informatie vindt u op de website van Augustus Video Productions