Vraag het de specialisten tijdens de Hoeksche Startersavond!

| 13 nov |

Op woensdag 13 november 2019 organiseren StartersNetwerk en Startcoach Hoeksche Waard een waardevolle bijeenkomst voor beginnende ondernemers of mensen die willen starten: de Hoeksche Startersavond. Tijdens deze avond krijgen zelfstandigen in informatierondes met verschillende specialisten antwoord op al hun vragen over het ondernemerschap. De Startersavond vindt plaats van 19:00 tot 22:30 uur in de Rabobank in Heinenoord.

Met deze inspirerende bijeenkomst willen StartersNetwerk en Startcoach Hoeksche Waard beginnende ondernemers op een interactieve manier samenbrengen en in korte tijd veel praktische informatie bieden. In twee blokken van vier vraag-maar-raakrondes bespreken de starters in kleine groepjes hun vragen met de verschillende specialisten. Er zullen experts aanwezig zijn op het gebied van pensioen, bankzaken en juridische zaken, maar ook specialisten die alles kunnen vertellen over zaken als marketing, netwerken en coaching. De Hoeksche Startersavond is daardoor niet alleen interessant voor startende ondernemers, maar ook voor mensen die erover denken een eigen bedrijf te beginnen en andere geïnteresseerden.

 

Stichting Startcoach helpt startende ondernemers met het zetten van de eerste stappen. Een half jaar lang begeleidt een ervaren ondernemer een starter bij verschillende aspecten van het ondernemerschap.
Startersnetwerk Hoeksche Waard bestaat uit een groep ondernemers die op een informele, gemoedelijke manier bijeen komt om te sparren over de uitdagingen binnen het ondernemerschap. Elke laatste vrijdag van de maand is er een netwerkborrel van 17:00 tot 19:00 uur en halverwege iedere maand organiseren zij de Startersnetwerk Academy, een avond waarop inspirerende sprekers meer vertellen over een relevant onderwerp. Inschrijven voor de Hoeksche Startersavond kan via de website www.startersnetwerkhoekschewaard.nl