VR-Experience: Leer dementie te begrijpen

| 11 en 13 dec |

U heeft het vast al ergens gelezen, de vergrijzing in Nederland neemt toe. Ook in de Hoeksche Waard vergrijzen we mee. Dit betekent helaas dat er ook steeds meer mensen te maken krijgen met dementie. Zelf of in hun persoonlijke of werkomgeving.

Dementiebril
De Dementiebril laat je in de huid kruipen van iemand met dementie. Zo is het mogelijk te ervaren waar mensen met dementie in dagelijkse situaties tegenaan lopen en hoe de omgeving op ze reageert. Als je zelf ervaart hoe het is om met dementie te leven, snap je het beter, toon je meer begrip, ervaar je de zorg als minder zwaar…en kun je betere zorg leveren.

Data: woensdag 11 december en vrijdag 13 december.
Tijden:

Woensdag 11 december:

14.15-15.15 uur 
15.30-16.30 uur (nog 2 plaatsen beschikbaar)

Vrijdag 13 december:

09.00-10.00 uur (vol)
10.00-11.00 uur

U wordt ingedeeld in een beschikbaar tijdsblok. Heeft u een voorkeur voor een tijd, kunt u dit onder motivatie aangeven.

Locatie: Welzijn Hoeksche Waard, Lamborghinilaan 4, Oud-Beijerland.

Inschrijven kan hier:
Woensdagmiddag 11 december
Vrijdagochtend 13 december