Veel cultuur en een muziekprimeur in De Culture Club!

Vanavond een bomvolle Culture Club, met een primeur vandaag … het is de allereerste keer dat het nummer Het Oude Land, geschreven en gespeeld door het collectief Mag Geen Naam Hebben, op de radio te horen is. Bassist Stephan van Rijt vertelt erover in de studio. Verder een interview met de bijzondere klassieke contrabassist James Oesi. Hij speelde tijdens de vijfde editie van huiskamerfestival Bij Beijers Binnen. En we praten met Michiel Moerkerk over de workshop djembé welke hij geeft in Strijen. En natuurlijk een impressie van de Rabo Cultuurprijs 2019, waar Culture Club collega Ankie de publieksprijs in ontvangst mocht nemen. Luister dus dinsdagavond tussen 20:00 en 21:00 uur naar Omroep Hoeksche Waard.

Presentatie: Michon Sprengers
Techniek: Sem Bakkers