Sam Sparro – Everything (ITP: week 48)

Deze week is Sam Sparro – Everything onze ‘In The Picture’-track.

Sam Sparro is een geboren Australische singer-songwriter die tegenwoordig in Californië woont. In 2007 debuteerde hij met de single “Black And Gold”. Zijn tweede en laatste studioalbum “Return To Paradise” dateert alweer van 2012. In de tussentijd heeft ie niet stilgezeten. Hij schrijft en produceert ook voor anderen, maar het werd ook wel weer eens tijd voor nieuw werk van hemzelf. Zijn nieuwe album “Boombox Eternal” heeft ie net afgerond en die komt 21 februari volgend jaar uit. Zijn nieuwe single mag er alvast zijn; “Everything” klinkt als een lekkere discostamper uit de jaren 80 en is deze week ITP bij RadioHW.

Elke week staat er een nieuwe plaat In The Picture. Dit is een redelijk onbekende, nieuwe single die wat extra aandacht verdient. Wekelijks stemt een geselecteerde muziekredactie uit de genomineerden op hun favoriete plaat. Op maandagavond tussen 22:00 en 23:00 wordt deze In The Picture-plaat bij het programma ‘Don’t Forget The Music’ bekend gemaakt. Deze is gedurende de hele week regelmatig te horen op Radio Hoeksche Waard.

 

 

 


Artwork by: