Ooms Makelaars neemt Veldhoen & Romeijn O.G. Makelaardij in Oud Beijerland over

Per 15 november neemt Ooms Makelaars het makelaarskantoor van Veldhoen en Romijn over. De vestiging maakt voortaan deel uit van een groot regionaal netwerk van negen vestigingen.

Veldhoen & Romeijn

Veldhoen & Romeijn Oud-Beijerland is in 1987 geopend door de heer D. (Dick) Veldhoen en is sinds 1990 gevestigd aan de Vlietkade 1 in Oud-Beijerland. Veldhoen & Romeijn is een belangrijke nieuwbouwspeler in de Hoeksche Waard en heeft daarnaast ook een uitgebreide portefeuille binnen bestaande bouw en bedrijfsmatig onroerend goed. De overname betreft vooralsnog alleen de vestiging in Oud-Beijerland.
Met vestigingen in Rotterdam, Schiedam, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Lansingerland, Hellevoetsluis, Spijkenisse, Barendrecht, en nu dan ook in Oud-Beijerland heeft Ooms Makelaars een nog groter verzorgingsgebied in Zuid-Holland. Het is de ambitie van Ooms Makelaars om het kantorennetwerk verder te verdichten en om daar te zijn waar haar relaties wonen en werken.

Samen naar een nieuw begin

De heer Veldhoen zal verbonden blijven aan het kantoor om de overdracht van zijn gewaardeerde relaties te waarborgen. De dagelijkse leiding zal gevoerd gaan worden door Roy Ehbel, groepsdirecteur Ooms Makelaars Wonen. De transacties van de bedrijfsonroerendgoed objecten zullen voornamelijk vanuit Rotterdam, Dordrecht en Oud-Beijerland worden uitgevoerd.

Foto: Google Maps