Mevrouw Van Zanen-van Nes uit Puttershoek viert 104e verjaardag

Zondag 24 november is mevrouw Van Zanen-van Nes uit Puttershoek 104 jaar geworden. Burgemeester Govert Veldhuijzen bezocht ‘Annie’ vandaag en bracht met de overhandiging van een boeket bloemen de felicitaties over namens het gemeentebestuur.

Oorspronkelijk komt mevrouw Van Zanen uit de Hoeksche Waard maar ze is in haar tienerjaren vertrokken richting Scheveningen. Ze heeft daar meer dan 80 jaar gewoond. Haar man, waarmee ze bijna 50 jaar getrouwd is geweest, heeft ze daar ook ontmoet. Helaas is haar man op 80-jarige leeftijd overleden.

Ruim 8 jaar woonde mevrouw Van Zanen in Strijen, 3 jaar geleden verhuisde ze naar ‘t Huys te Hoecke in Puttershoek. Gelukkig is mevrouw Van Zanen nog goed bij de tijd en houdt ze zich op de hoogte van alles wat er speelt in de wereld. Zoals ze zelf zegt: ‘Het leuke nieuws, maar soms helaas ook het minder goede nieuws.’