Kom naar de tweede opnamen van de Tiny Desk Tribute!

Voor de uitzending van De Culture Club van dinsdag 19 november gaan Norbert Ketting en Helma Wagemakers op vrijdag 15 november opnamen maken bij de Vinylgarage. De tweede Tiny Desk Tribute wordt opgenomen met het Frank Groenendijk Trio. Frank speelt Saxofoon en is een geboren en getogen Hoeksche Waarder. Samen met bassist Phillip Lewin en gitarist Wouter van Deventer komen ze de uitzending vullen met heerlijk swing muziek. Bezoekers zijn welkom om te komen luisteren maar ook om een plaat te komen aanvragen. Richard Zegers heeft dat de vorige uitzending ook gedaan en dat deed hij zo leuk dat hij nu een eigen item heeft, Richards Platenkast. Met onze eigen Leo Blokhuis en de vaste rubrieken wordt het deze keer weer 2 uur Culture Club!

Om half 8 beginnen de opnamen van de Culture Club en om 8 uur zal het trio zich van zijn beste kant laten zien. Adres Vinylgarage: Kareldoormanstraat 63 Oud-Beijerland, wees welkom!