Juf Sanneke stapt in het huwelijksbootje

Juf Sanneke en Dick zijn voor de herfstvakantie getrouwd. Vandaag deden zij dit nog een keer maar nu op de school van juf Sanneke, CBS De Kriekenhof in Oud-Beijerland. In het bijzijn van alle kinderen gaven zij elkaar het ja woord.

De hele ochtend waren er voor de kinderen allerlei workshops met het thema trouwen. Daarna was er een echte modeshow trouwkleding, gelopen door moeders, vaders, juffen en de meester. Vervolgens was het tijd voor de ceremonie, met juf Machteld als trouwambtenaar. De kinderen hadden ook nog een mooi lied voor juf Sanneke en Dick in petto.

Er werd afgesloten met een gezellig hapje en drankje, want ook dat hoort bij een trouwerij. Aan het einde van de ochtend mochten alle papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en andere belangstellenden een kijkje nemen in de school en natuurlijk ook even de jurk van juf Sanneke bewonderen. Op het plein stonden prachtige trouwauto’s waar de kinderen tot slot nog even op de foto konden gaan.