In The Picture: Samantha Harvey – Get To Know You

Deze week is Samantha Harvey – Get To Know You onze ‘In The Picture’-track.

Je kunt het carrièreverloop van de Engelse singer-songwriter Samantha Harvey een beetje vergelijken met die van Suzan & Freek. Groot geworden op YouTube met covers van bekende hits. Samantha heeft meer dan 2 miljoen volgers op YouTube en meer dan 225 miljoen views. Mede door dat succes is ze veel gevraagd voor optredens. Het werd ook eens tijd voor een echt origineel eigen werk. “Get To Know You” is haar tweede eigen single en is een lekkere plaat die wij graag bombarderen tot ITP bij RadioHW.

Elke week staat er een nieuwe plaat In The Picture. Dit is een redelijk onbekende, nieuwe single die wat extra aandacht verdient. Wekelijks stemt een geselecteerde muziekredactie uit de genomineerden op hun favoriete plaat. Op maandagavond tussen 22:00 en 23:00 wordt deze In The Picture-plaat bij het programma ‘Don’t Forget The Music’ bekend gemaakt. Deze is gedurende de hele week regelmatig te horen op Radio Hoeksche Waard.

 

 

 


Artwork by: