Inschrijving DJ-competitie Grote Prijs van Dordt geopend

Ambitieuze DJ’s en producers opgelet! De inschrijving van de Grote Prijs van Dordt DJ-Producer is geopend. Tot 10 december 2019 14:00 uur kun je je inschrijven en kans maken op een flink carrière boost.

De Grote Prijs van Dordt is een duw in de rug van ambitieuze artiesten. De Popcentrale als centrum van de lokale popscene biedt hierbij ondersteuning aan de artiesten d.m.v. aansluitende prijzenpakketten, samenwerkingen met belangrijke partijen in de stad en, misschien wel het belangrijkste, biedt een podium voor deze artiesten.

In de categorie DJ-producer won de hiphopproducer ZY. Hij draait nu op diverse plekken, heeft de ‘Golden Key’ van de DJ-ruimte, won een promopakket en organiseert momenteel aan een eigen feest ‘The Rec Room’ in de Popcentrale!

Dat en nog veel meer kun jij ook allemaal winnen!

 

Inschrijfcriteria
– De artiest woont binnen een straal van 30 kilometer van het Energiehuis in Dordrecht.
– Kan een live-set van 20 minuten draaien.
– De artiest produceert ook eigen tracks – Er wordt op het podium live gemixt.
– De artiest heeft audio/video-opnames van zijn/haar DJ-set beschikbaar en levert deze aan bij inschrijving.

 

Inschrijving
Ambitieuze muzikanten kunnen zich tot 10 december 2019, 14:00 uur inschrijven voor de categorie DJ-Producer via www.popcentrale.nl/GrotePrijsvanDordt. Kijk voor de huidige selectie van de categorie BANDS en de categorie HIPHOP ook op www.popcentrale.nl/GrotePrijsvanDordt.