Impressie Rabo Cultuurprijs 2019 – winnaars aan het woord!

Donderdag 21 november j.l. vond de uitreiking plaats van de Rabo Cultuurprijs 2019 in galerie Kunstkijk aan de Boven Molendijk in Oud-Beijerland. Culture Club presentator Michon Sprengers was aanwezig tijdens deze bijzondere avond. In de reportage die zij maakte, hoort u een inleiding van Wim Nobel (directeur van de Rabobank, die vervolgens ook de cultuurprijs in de categorie kunstenaars vanaf 21 jaar uitreikt) en een interview met de drie winnaars. Achtereenvolgens hoort u Pauline van der Wijk winnaar in de categorie voor kunstenaars vanaf 21 jaar, Marit van As winnaar in de categorie tot 21 jaar, en Culture Club presentator en kunstenaar Ankie de Groot-Winkelman, winnaar van de publieksprijs. Dit alles in de omlijsting van muziek van voormalig huisband van de Culture Club: Nillihc.