Gemiva-SVG locatie De Vlier viert 12,5 jarig jubileum

Afgelopen week vierde activiteitencentrum De Vlier in Puttershoek haar12,5 jarig jubileum uitvoerig. Cliënten konden de hele week meedoen met bijzondere activiteiten en belangstellenden konden een kijkje komen nemen. Zo was Ankie Winkelman van Stichting Kunstbus de hele week aanwezig om samen met de cliënten een prachtig kunstwerk te maken. Cliënten werden verrast met een zanger en een goochelaar en drie vertellers van de Verhalen Karavaan, die de prachtigste verhalen vertelden.
De cliënten speelden Bingo en deden mee met een workshop bloemen schikken of percussie. Radio Rijnmond was ook van de partij; zij brachten donderdagochtend een live verslag uit vanuit De Vlier.
Een hele bijzondere ervaring voor de cliënten. Familieleden, omwonenden en andere belangstellenden werden uitgenodigd een kijkje te komen nemen. De cliënten en medewerkers van De Vlier kijken terug op een geslaagde feestweek en bedanken iedereen die deze week tot een succes gemaakt heeft.

Over Gemiva-SVG locatie De Vlier
In De Vlier komen dagelijks gemiddeld 20 tot 25 mensen met een lichamelijke beperking, niet-aangeboren hersenletsel en mensen die om een andere reden gebaat zijn bij dagbesteding. De Vlier biedt verschillende activiteiten, waaronder het maken van producten voor de verkoop. Deze (cadeau)items worden verkocht bij De Vlier, van maandag t/m vrijdag van tussen 10.00 –11.30 uur en 13.30 –15.00 uur.

Gemiva-SVG Groep De Gemiva-SVG Groep ondersteunt in Zuid-Holland ruim 5.000 mensen. Zij hebben door een handicap, chronische ziekte of een andere beperking zorg of begeleiding nodig. De organisatie is actief in ruim zestig gemeenten in Zuid-Holland. Bij de Gemiva-SVG Groep werken op dit moment 3.400 betaalde medewerkers en ruim 1.700 vrijwilligers.