Gedichtenbundel ‘Wolken die gedachten toveren’ van Riekie Floors nu in de boekhandel!

Dichteres Riekie Floors (71) is geboren in Schalkhaar, een klein plaatsje, nu behorende bij de gemeente Deventer. Inmiddels woont zij in Maasdam. Nadat ze alleenstaand was geworden heeft ze al haar gevoelens van verdriet van zich afgeschreven en later samengevat in de vorm van gedichten. Haar gedichtenbundel ‘Wolken die gedachten toveren’ bevat verhaaltjes op zich, waarbij ze de kern van het leven, haar leven, belicht. De bundel is door uitgeverij ‘Boekscout’ uitgegeven en ligt nu in de boekhandel ‘Bij Arie’ in Puttershoek. Ze vindt het geweldig dat deze boekhandel een beginnende dichteres uit de regio in zijn winkel een podium wil geven. Bij de Culture Club kwam zij praten over de gedichtenbundel, waarbij zij een paar gedichten voordroeg.