Echtpaar Moree 60 jaar getrouwd!

Op 10 november was het echtpaar Moree 60 jaar getrouwd! Locoburgemeester Huibert Steen bezocht ze daarom in Nieuw-Beijerland. Namens het gemeentebestuur feliciteert hij hen en overhandigt hij een bos bloemen.

Meneer Moree, Leen van 87 jaar, is een van een tweeling en geboren in een ziekenhuis in Rotterdam. Voor zijn ouders was het een verrassing dat zij een tweeling verwachtten! Leen groeide op in Nieuw-Beijerland en werkte 40 jaar met veel plezier bij Shell Pernis. Lijnie, mevrouw Moree van 83 jaar, is geboren in Klaaswaal. Ze leerden elkaar kennen bij het verenigingswerk (jeugdwerk), trouwden in Klaaswaal en wonen sindsdien in Nieuw-Beijerland. Lijnie heeft altijd voor het gezin gezorgd. Het echtpaar kreeg vier kinderen. Inmiddels zijn daar 16 kleinkinderen en 4 achterkleinkinderen aan toegevoegd.

Leen en Lijnie zijn altijd heel actief geweest met vrijwilligerswerk. Zo heeft Leen zich 40 jaar ingezet voor zendingswerk, 30 jaar als organist en was hij bestuurslid van Heemzicht. Hij heeft voor zijn vrijwilligerswerk ook een Koninklijke Onderscheiding ontvangen. Lijnie heeft bestuurswerk gedaan voor o.a. de vrouwenvereniging en de landelijke ouderenbond. Het echtpaar is blij dat ze er altijd voor een ander hebben mogen én kunnen zijn, en zo een bijdrage hebben geleverd aan het maatschappelijk werk.