‘Don’t Forget The Music’ viert tweejarig jubileum met dubbele uitzending!

Op maandag 4 november viert het radioprogramma ‘Don’t Forget The Music’ haar tweede verjaardag, met een twee uur-durende uitzending! Vanaf 21:00 kunt u genieten van de vergeten muziek.

Elke maandagavond brengen Bert- en Marthijs Klein de muziek van toen, die je nú nooit meer hoort en nieuwe muziek, die je waarschijnlijk niet meer zult horen op de radio. ‘De Nieuwe Vergeten Muziek van Morgen’, ‘de Vergeten Dansplaat’, de Keuze van Marthijs en de lancering van de nieuwe In The Picture, zijn onderdelen van de show die jouw wekelijkse muzikale bloedsomloop op pijl houden.

De eerste uitzending van Don’t Forget The Music vond plaats op 4 september 2017 en inmiddels is net de 100e uitzending achter de rug. Reden genoeg voor een feestje! In deze dubbele uitzending blikken wij terug op het afgelopen jaar en de afgelopen 100 uitzendingen. Welke ‘Vergeten Muziek van Morgen’ en In The Picture-platen zijn echt in de vergetelheid geraakt? En welke platen hebben tóch nog de top-40 veroverd? U hoort het allemaal op maandag 4 november van 21:00 – 23:00