Dagbesteding ’s-Gravendeel gerestyled

De activiteitenruimte van de dagbesteding in ‘s-Gravendeel heeft een metamorfose ondergaan. Daarom werd deze ruimte op donderdag 7 november heropend door Henri Boevé van Zorgwaard (manager Thuiszorg, Behandeling en Facilitair) en Nellie van Waardenburg. Zij is één van de cliënten van deze dagbesteding. Bij de heropening was er volop gelegenheid om de gerestylde ruimte te bekijken en er was een demonstratie van de verschillende dagbestedingsactiviteiten.

Al geruime tijd bevindt de dagbesteding van Zorgwaard zich dienstencentrum ’t Weegje in ’s-Gravendeel. Dankzij de restyling is de activiteitenruimte van deze dagbesteding aangepast aan de eisen van nu, met alle comfort en sfeer voor de verschillende dagbestedingsactiviteiten. Deze activiteiten variëren van onder andere (geheugen)spelletjes tot bewegingsactiviteiten, maar ook schilderen en koken zijn mogelijk. De activiteiten zijn afgestemd op de persoonlijke, dagelijkse routine van de cliënten en deze helpen bij het behouden of vergroten van de zelfredzaamheid. Dagbesteding bij Zorgwaard is op basis van indicatie mogelijk in Oud-Beijerland, ’s-Gravendeel, Puttershoek en in Strijen.