Zinkwegse Boys gelijk bij Abbenbroek.

Toen de scheidsrechter het laatste fluitsignaal liet horen stond er bij de wedstrijd Abbenbroek-Zinkwegse Boys 3-3 op het scorebord. In een hectische slotfase nam Zinkweg vanaf de stip een 2-3 voorsprong maar de thuisploeg wist vlak voor tijd toch nog een gelijkspel uit het vuur te slepen.
  ZWB begon goed aan de wedstrijd en kreeg vlot combinerend 3 goede kansen. In de 11e minuut wist Rahman al Turky via een steekpass John Ackon te lanceren maar de laatste mikte 1 op 1 met de keeper net naast. Vijf minuten later een ogenschijnlijk zuivere treffer van Ackon maar de scheidsrechter ging in op het vlagsignaal van de grensrechter waardoor de goal afgekeurd werd. Kort hierna zette Ackon voor vanaf rechts en kopte Kevin Brasser centimeters naast. Het eerste gevaar van Abbenbroek kwam pas hierna in minuut 21 uit een vrije trap. Zinkwegkeeper Melvin Nagy bokste de inzet echter overtuigend uit de goal. Even later raakte Abbenbroek uit de rebound van een corner de bovenkant van de lat. In de 35e minuut werd John Ackon gevloerd in de 16 meter en de toegekende strafschop werd door Kevin Brasser hard in het dak van het doel geschoten, 0-1. Op slag van rust werd het uit een aanval over rechts van de thuisploeg 1-1. De eerste inzet werd door Nagy gekeerd maar in de rebound mikte de spits raak. Ruststand 1-1.

 In de openingsfase van de 2e helft waren er direct 2 kansen voor Zinkwegse Boys. Jamal Abdalla kopte echter naast en Eric den Outer schoot rakelings over de goal. In de 63e minuut keerde ZWB-goalie Melvin Nagy knap een 1 op 1 inzet van de Abbenbroekse spits. Zes minuten later was hij echter kansloos op een van richting veranderd schot en staat het 2-1 voor de thuisploeg. Deze achterstand is binnen 2 minuten weer gerepareerd als John Ackon van dichtbij scoort uit een vrije trap van Jamal Abdalla. De 2-2 blijft tot de blessuretijd op het scorebord staan totdat Ackon nog eens de 16 meter in snijdt en wederom naar de grond gewerkt wordt door een verdediger. De bal gaat op de stip en Kevin Brasser lijkt de Boys naar de 2-3 winst te schieten. Hierna nog even uitvoetballen zou je zeggen maar er wordt een bal in de Zinkwegverdediging verkeerd geraakt bij het opruimen. Het leder wordt ongelukkig geschampt en schiet door. Hierdoor wordt de spits van Abbenbroek onbedoeld alleen voor de keeper gezet en deze pakt dit buitenkansje uit waardoor de wedstrijd eindigt in een 3-3 gelijkspel.