De social media is bijna niet meer weg te denken uit onze samenleving. Uiteraard is ook Omroep Hoeksche Waard daar te vinden. Naast de reguliere radio-uitzendingen en de website zijn diverse vrijwillige omroepmedewerkers dagelijks bezig om u ook via social media te informeren over hetgeen er in de regio speelt. Zo ook op Facebook.

In de afgelopen jaren heeft het aantal volgers op de Facebookpagina van de omroep een enorme stijging laten zien. ‘Nog geen vier jaar geleden volgden zo’n 350 Hoeksche Waarders onze facebookpagina, en nu tikken we al bijna de 2500 aan. Heel veel omroepmedewerkers dragen daar hun steentje aan bij en daar ben ik heel trots op’ , zo vertelt redactiemedewerker Rob Romeijn.
Programmaleider Bert de Wolff vult aan; ‘online media is voor een lokale omroep een steeds belangrijker medium om de bewoners te bereiken en dat onderkent de omroep dan ook. Zo hebben we een jaar geleden onze website geheel vernieuwd, werken we hard aan een nieuwe omroep-app en bereiken we nu weer een mooie mijlpaal met onze Facebookpagina’

De omroep wil de 2500ste volger graag in het zonnetje zetten. Deze persoon wordt dan ook te zijner tijd graag in de studio in Puttershoek ontvangen met een drankje en hapje tijden zijn of haar favoriete programma. Maar wie zal het zijn? Op dit moment zijn er 2486 volgers, dus binnenkort zullen we het te weten komen.