Tafeltennisvereniging Tavenu organiseert voor de 15e keer het Tavenu toernooi

|2 november| Tafeltennisvereniging Tavenu uit Numansdorp organiseert voor de 15e keer op een rij het Tavenu toernooi. Het is een leuk en sportief evenement met vele uitdagende en tevens spannende tafeltennispartijen.

Aan dit toernooi doen ongeveer 100 deelnemers mee uit de gehele regio. De afgelopen jaren hebben wij zelfs bezoekers uit onze buurlanden België en Duitsland mogen ontvangen. Na het toernooi gaan we met een groot gedeelte van de groep gezellig wokken bij Happy Wok te Numansdorp.

Wil je meedoen of gewoon even een kijkje komen nemen, kom dan op 2 november naar de sporthal in Numansdorp. Wat moet u weten? Wanneer: zaterdag 2 november 2019 Locatie: Sporthal Cromstrijen, buttervliet 3 in Numansdorp Starttijd: 09:30 uur (graag aanwezig vanaf 09:00 uur) Eindtijd: rond 17.00 uur is de finale Inschrijven is mogelijk voor recreanten en competitiespelers vanaf 15 jaar en is mogelijk tot maandag 14 oktober 2019. Na deze datum is inschrijving alleen mogelijk na overleg met de toernooicommissie. Het inschrijfformulier en verdere informatie kunt u vinden op: https://www.ttvtavenu.nl/toernooi/ We hopen u te mogen verwelkomen op zaterdag 2 november 2019 en dat u gezellig een balletje meeslaat tijdens ons toernooi! Tot slot willen wij happy wok Numansdorp en administratie- en belastingadviesbureau Lems & Lems BV bedanken voor het sponseren van ons toernooi.