Rijnmond op zoek naar Rijnmond Rolmodel 2020

Iedereen kent wel iemand die voor hen een rolmodel is. Iemand die goede daden verricht voor zijn of haar omgeving of iemand die door zijn of haar uitstraling een positieve impact maakt. Ben of ken jij iemand die een echt rolmodel is voor zijn of haar omgeving? Meld het bij Rijnmond!

In 2020 willen zij iedere maand op bezoek bij een Rijnmond Rolmodel. Dat doen ze samen met Lotte van Eijk, de Rotterdamse die in september landelijk in het nieuws kwam toen Instagram haar foto’s verwijderde. Het social media-platform vond haar foto’s te expliciet, daar waar plaatjes van slankere dames in vergelijkbare outfits en poses wel mochten blijven staan.

Het maakt Lotte én Rijnmond niet uit of de rolmodellen dik, dun, lang, kort, wit, bruin, groen of geel zijn. Rijnmond gaat op zoek naar mensen die onder alle omstandigheden zichzelf durven te zijn. Aan het eind van het jaar voegt Rijnmond de twaalf rolmodellen samen op een prachtige Rijnmond Rolmodel-kalender voor het jaar 2021.

Wie worden de twaalf Rijnmond Rolmodellen van 2020? Meld jezelf, of iemand van wie jij vindt dat het een rolmodel is, aan op de website en wie weet neemt Rijnmond contact met jou op. Ga naar www.rijnmond.nl/rolmodel.