Nederland wil uw mening over afvalinzameling

Inwoners van de Hoeksche Waard zijn bewust bezig met het scheiden van afval. Maar we kunnen nog een mooie stap maken, naar minder afval. Rijkswaterstaat heeft een initiatief gestart, waarbij de RAD HW B.V. benieuwd is naar uw ideeën over afvalvermindering.

Er zijn veel goede en leuke manieren om afval te verminderen, die u vaak ook nog eens geld besparen. Een voor de hand liggend voorbeeld is slimmer eten inkopen en koken, zodat u weinig etensresten hoeft weg te gooien.

Rijkswaterstaat heeft een nationaal onderzoek opgezet om gemeenten en burgers daarbij te helpen. De RAD wilt u graag helpen inzicht te krijgen op de manieren waarop we afval kunnen verminderen. Daarom vragen we u om deel te nemen aan het nationaal onderzoek over afvalvermindering.

Dat kunt u doen door op internet naar afvalminderen.nl (zonder www.) te gaan en vervolgens de enquête in te vullen. Er worden geen persoonsgegevens gevraagd, dus u kunt geheel anoniem deelnemen.

Voor Rijkswaterstaat en de RAD levert uw deelname informatie op over de behoeftes en interesses binnen ons verzorgingsgebied.

We hopen dat u veel nieuwe, leuke en waardevolle ideeën en tips ontdekt door de enquête in te vullen.