Kerstmarkt 2019 Oud-Beijerland! wacht niet te lang met boeken.

| 13-14 dec |

De gezelligste en grootste Kerstmarkt van Oud-Beijerland komt er weer aan, een begrip in de regio. Een mooie kans op uw mooie producten te verkopen aan de tienduizenden bezoekers!

De temperatuur gaat steeds verder omlaag en het wordt steeds vroeger donker. Tijd dus voor extra gezelligheid! De voorbereidingen voor de jaarlijkse Kerstmarkt in Oud-Beijerland zijn getroffen en het aftellen kan beginnen. Heeft u interesse om een kraam of grondplek te huren op dit uitermate goedbezochte evenement?

Wees op tijd bij. BOEK HIER EEN PLEK!

 

Kerstmarkt 13 en 14 december!
Tienduizenden bezoekers komen ieder jaar weer af op de gezelligheid die deze Kerstmarkt met zich meebrengt. Vanwege het grote succes van vorig jaar, vindt de Kerstmarkt ook dit jaar weer twee hele dagen plaats. Op vrijdag van 13:00 tot 22:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 21:00.

 

Activiteiten
Twee hele dagen biedt het romantische en historische centrum van Oud-Beijerland ruimte voor talrijke kramen, een grote levende kerststal en verspreid over de dag vinden diverse activiteiten, entertainment, live muziek en mobiele optredens plaats. 2 dagen veel vertier en gezelligheid. En alles is natuurlijk helemaal in stijl aangekleed en uitgelicht.

 

Kraam of plek reserveren?
Wilt u zich graag laten zien op deze bekende Kerstmarkt? Hier vindt u meer informatie over de kramen/grondplek en kunt u uw reservering maken. Klik hier.

 

Meer informatie
Mocht u behoefte hebben aan meer informatie over de Kerstmarkt of een ander evenement in Oud-Beijerland, dan kunt u contact opnemen met:

Stichting Centrummanagement Oud-Beijerland
Kathleen Weidema (Eventcoördinator)
kweidema@uitbeijerland.nl
06 – 46 35 60 90