In The Picture: James Blunt – Cold

Deze week is James Blunt – Cold onze ‘In The Picture’-track.

De Engelse singer-songwriter James Blunt brak door in 2005 met zijn debuutalbum “Back To Bedlam” met de hits “You’re Beautiful” en “Goodbye My Lover”veroverde hij de wereld. 14 jaar, vele hits, muziekprijzen, gouden en platina platen later is het tijd voor zijn zesde studioalbum “Once Upon A Mind”. Die komt 25 oktober uit. Vooruitlopend is er de single “Cold” en die is deze week ITP bij RadioHW.

Elke week staat er een nieuwe plaat In The Picture. Dit is een redelijk onbekende, nieuwe single die wat extra aandacht verdient. Wekelijks stemt een geselecteerde muziekredactie uit de genomineerden op hun favoriete plaat. Op maandagavond tussen 22:00 en 23:00 wordt deze In The Picture-plaat bij het programma ‘Don’t Forget The Music’ bekend gemaakt. Deze is gedurende de hele week regelmatig te horen op Radio Hoeksche Waard.

 

 


Artwork by: