Hootie & The Blowfish – Miss California (ITP: week 40)

Deze week is Hootie & The Blowfish – Miss California onze ‘In The Picture’-track.

25 jaar terug had de Amerikaanse band Hootie & The Blowfish met hun debuutalbum “Cracked Rear View” met de hit “Only Wanna Be With You” meteen ook hun grootste succes te pakken. Het vijfde studioalbum “Looking For Lucky” uit 2005 was tot nu toe het laatste wat de band had voortgebracht. In 2008 kondigde frontman Darius Rucker aan dat de band voor onbepaalde tijd een pauze in last. Die pauze duurde ruim 10 jaar en eind 2018 kondigden ze een toer en nieuw werk aan. 1 november verschijnt hun zesde studioalbum “Imperfect Circle”. Hun Amerikaanse toer hebben ze net afgerond en in oktober zijn Ierland en het Verenigd Koninkrijk aan de beurt. Het Europese vasteland staat vooralsnog niet op de toeragenda. Hun nieuwe single “Miss California” is alvast een opwarmertje voor het nieuwe album en is deze week ITP bij RadioHW.

Elke week staat er een nieuwe plaat In The Picture. Dit is een redelijk onbekende, nieuwe single die wat extra aandacht verdient. Wekelijks stemt een geselecteerde muziekredactie uit de genomineerden op hun favoriete plaat. Op maandagavond tussen 22:00 en 23:00 wordt deze In The Picture-plaat bij het programma ‘Don’t Forget The Music’ bekend gemaakt. Deze is gedurende de hele week regelmatig te horen op Radio Hoeksche Waard.

 

 


Artwork by: