Herfstmarkt in ’t Weegje

| 26 okt |

Op zaterdag 26 oktober  2019 houdt de St. Vrienden van Immanuël haar jaarlijkse herfstmarkt met een aantal nieuwe kraampjes zoals De Oud Hollandse Snoepkraam, Bonbons, Tassen, Schilderijen, Sieraden, Hobby activiteiten, Boekenverkoop met vele genres, dus voor ieder wat wils.

Verkoop van de overheerlijke enige echte ’s-Gravendeelse seuters en natuurlijk ook de poffertjes. Tevens is er een rad van avontuur waarbij leuke prijzen zijn te winnen.

Bij binnenkomst ontvangt u ook nog een gratis deur lot waarop ook leuke prijsjes zijn. De opbrengst besteden zij om spullen aan te schaffen die niet vergoed worden maar wel nodig zijn voor de bewoners. Middags is er een optreden van de band “ Looking Sharp “ ( 13.00 tot 15.00 uur )

De herfstmarkt begint om 11.00 uur en eindigt om 15.30 uur.

Locatie: Weegje 1-3. ’s-Gravendeel